Автор: MILLION
03 Ноя. 2019

Салата зі смажених баклажанів з томатами та шпинатом

Осінь - найкраща пора для теплих салатів. Наприклад, зі смаженими баклажанами. Вони відмінно поєднуються за смаком і текстурою з шматочками стиглих томатів, листям свіжого шпинату і соковитим апельсином. Особливу увагу радимо звернути на соус з меду і бальзамічного крему. Він просто та швидко готується і відмінно підходить до будь-якого зеленого салату.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 30 г свіжого шпинату
  • 50 г апельсина
  • 130 г помідорів
  • 200 г баклажана
  • 20 г картопляного крохмалю
  • 30 г рослинної олії
  • сіль і перець

ДЛЯ СОУСУ:

  • 80 г бальзамічного крему
  • 5 г фрешу лимона
  • 10 г квіткового меду
  • 5 г імбирного фрешу

РЕЦЕПТ

Для соусу: змішуємо всі інгредієнти.

Очищаємо від шкірки баклажан, паніруємо в картопляному крохмалі і обсмажуємо на олії до хрусткої скоринки.

Беремо свіжий листовий шпинат, змішуємо з помідорами, нарізаними дольками, додаємо апельсин, сіль і перець за смаком. Заправляємо медово-бальзамічним соусом.

Викладаємо на тарілку салат, зверху смажені баклажани.

Джерело

Рекомендуем почитать

Найпопулярніші туристичні місця по версії Google

Кампания Miu Miu: модели на ранчо

Журнал LADY MILLION поддержал новый формат фотодевичников в Киеве