Автор: MILLION
15 Окт. 2019

Ще одна феєрична перемога України у матчі з Португалією на Євро-2020!

Збірна України в драматичному матчі обіграла діючих чемпіонів Європи — збірну Португалії. Рахунок зустрічі - 2:1. Матч відбувся в рамках відбору 8-го туру кваліфікаційного раунду до Чемпіонату Європи-2020.

.

https://www.instagram.com/p/B3nL9IZg8OC/

.

Підопічні Андрія Шевченка вийшли вперед вже на шостій хвилині зустрічі - Роман Яремчук першим опинився на добиванні після сейву від голкіпера гостей, який декількома секундами раніше відбив удар від Сергія Кривцова.

.

https://www.instagram.com/p/B3nSIK1AaAs/

.

На 27 хвилині НСК "Олімпійський" мало не збожеволів, коли Андрій Ярмоленко, отримавши вишукану передачу від Віталія Миколенка, розстріляв воротаря португальців та подвоїв перевагу своєї команди.

.

https://www.instagram.com/p/B3nXTLgIF4h/

.

Збірна Португалії в першій половині гри запам'яталася лише ударами зі штрафних від Кріштіану Роналду, але в обох випадках його постріли були заблоковані.

У другій половині дуелі гості почали значно активніше діяти в атаці, але "синьо-жовті" грамотно оборонялися. Все йшло до спокійної перемоги, поки головний арбітр не призначив сумнівний пенальті через нібито гру рукою від Тараса Степаненка. Опорний півзахисник українців через ці дії отримав друге попередження та залишив команду в меншості. Вирок "з позначки" реалізував Роналду, для якого цей м'яч став 700 в кар'єрі. 

Рекомендуем почитать

Исследование цифровой безопасности: более половины паролей используют повторно

Oyster King Сергій Стахов: «Моя мрія – зробити морепродукти доступними для українців»

Porsche 911 самая прибыльная машиной года по версии Bloomberg